Sinäkin voit auttaa itseäsi

Kun sairaus pysäyttää, joutuu kasvokkain oman itsensä kanssa. Lääketieteellinen hoito on ensimmäinen askel, mutta mitä itse voit tehdä? Biologinen hoito vahvistaa omaa immuunijärjestelmääsi, joka alkaa puolellasi taistella sairaudenaiheuttajaa vastaan.

Tästä yksinkertaisimmillaan on kysymys biologisissa hoidoissa. Eri vaihtoehtoja löytyy, muun muassa Saksassa on suuri joukko asiaan perehtyneitä klinikoita, mutta myös itselläsi on suuri osuus parantumisessa. Apua saa, kun sitä etsii ja on valmis myös itse tekemään töitä hyvinvointinsa eteen. Ole rohkea!

Kun itse sairastuin, päässä pyöri monenlaisia ajatuksia. Netti oli täynnä kaikenlaista infoa... hyvää ja huonoa. Se mitä ja mihin voi luottaa, oli suurin kysymys.

Onnekseni suurisydäminen mieheni rohkaisi minua ottamaan selvää mitä itse voisin parantumisen edistämiseksi esimerkiksi ravitsemuksella tehdä. Yhteensattumien kautta luin  biologisen lääketieteen osaaja Hannu Kantolan haastattelun Luontaishoidot-lehdestä ja otin häneen heti yhteyttä. Hänen ohjeidensa mukaan muutin ruokavaliotani - lopulta lähdin myös Saksaan hakemaan apua. Vahva intuitiivinen olo sanoi sisälläni, että tämä on minulle oikea ratkaisu, eikä minulla ole mitään menetettävää. Ratkaisuani en ole hetkeäkään katunut.

Ensisijainen toiveeni oli parantaa edes elämänlaatua, joka sytostaattien myötä oli painunut pohjalukemiin. Mutta sain paljon enemmän - tällä hetkellä elän "syöpäkroonikkona" tervettä elämää, terveempää kuin koskaan. Työtä se on toki myös vaatinut kaikilla hyvinvoinnin osa-alueilla, joista voit lukea ylemmistä linkeistä.

Näillä sivuilla ja kursseillani jaan sitä tietoa, mitä itse olen saanut oppia matkallani. En ole lääkäri, mutta omakohtainen kokemus on vahva - ehkäpä joku siellä jossain saattaa jopa saada sivuiltani uutta toivoa.

Ei tarvitse olla syöpäsairas aloittaakseen elämää parantavan muutoksen. Voit aloittaa vaikka heti - ja vain ja ainoastaan oman itsesi takia!

Huomisesta ei tiedä kukaan, mutta tällä hetkellä olen onnellisempi kuin koskaan, täynnä uudenlaista toivoa ja energiaa ja haluan laittaa kiertämään sen hyvän, mitä olen itse osakseni saanut.

Ennen ja jälkeen sairastumisen ja ruokavaliomuutoksen

Before and after.. Minä ennen ja jälkeen sairastumisen ja ruokavaliomuutoksen (2013-2015) Söin ennen ruokapyrämiidin mukaan, ja rakastin sokeria..Nyt en vaihtaisi enää entiseen mistään hinnasta :) Painoa putosi 20 kg ja ne ovat myös pysyneet poissa, vaikka syön kuin hevonen :) Mutta kun tietää mitä syö, niin kehon ei tarvitse varastoida happoja rasvakudokseksi. Myös monet muut aikaisemmin vaivanneet oireet helpottivat, mm atooppinen iho ja akne ja paha käsi-ihottuma. Uusi Askel kursseilla jaan kaiken sen tiedon alkaalisuudesta minkä itse olen oppinut ja jokainen voi sitten ottaa ja toteuttaa ne itselleen sopivat askeleet, koska jokainen kuitenkin meistä on erilainen..Mutta mikään ei muutu jos ei aloita!!! Ja kukaan ei voi tehdä sitä sinun puolestasi! Rakasta itseäsi ja anna kehollesi mahdollisuus parantua ja voida hyvin!