Seuraava Uusi Askel-alkaalisen elämäntavan kurssi 9.12 Salossa klo 15.00

Haluatko oppia valmistamaan herkullisia terveyttäedistäviä alkaalisia ruokia?  
Uusi Askel-kurssilla keskitymme ruokavalioon, juomaan ja elämäntapaan, jotka edistävät kehosi alkaalisuutta.
Jaamme osallistujille myös laajan materiaalikansion runsaine alkaalisine ruoka-ohjeineen. Kansio sisältää myös kaiken sen saman tiedon mitä käsittelemme kurssilla- kotona on sitten helppoa palauttaa mieleen asioita mistä puhuttiin.
Tämä ei ole laihdutuskuuri, vaan Uusi Askel parempaan elämänlaatuun, immuniteettiin ja muutosten myötä myös paino putoaa!!! Jokainen voi sitten tehdä juuri niitä muutoksia mitä itse haluaa, me jaamme informaation, jolla helppo aloittaa ja tehdä alkaalisuudesta elämäntapa.


Hinta kurssille on 50.00/henkilö ja kurssin kesto  3-4 tuntia.


Laita ilmoittautumisviestisi osoitteeseen uusiaskel.info@gmail.com
Kurssi pidetään Hoitohuone Silver Moonin tiloissa Joensuunkatu 12,2 krs, Salo

Uusi-Askel kurssi yksityisopetuksena

Haluatko käydä läpi kurssimateriaalin kanssani kahdenkesken yksityisesti? Nyt se on mahdollista! Voimme toteuttaa kurssituksen nopeastikin, mikäli tarvetta. Pidän kurssin kotonani Perttelissä, ja tarjoan sinulle myös alkaalisen lounaan ja välipaloja samalla kun opiskelemme. Saat mukaasi myös laajan materiaalikansion runsaine alkaalisine ruoka-ohjeineen. Kansio sisältää myös kaiken sen saman tiedon mitä käsittelemme kurssilla- kotona on sitten helppoa palauttaa mieleen asioita mistä puhuttiin.  Kurssiin kannattaa varata aikaa nelisen tuntia.

Vaihtoehtoisesti voimme suunnitella kurssin myös niin, että ajan asiakkaan luokse. Silloin teen arvion hinnasta sinulle erikseen.

Ota yhteyttä Minna Oraan 050-338 27 55 ja suunnitellaan mahdollinen yksityisopetuksen ajankohta. Voit myös tiedustella kurssia  sähköpostitse osoitteessa   uusiaskel.info@gmail.com

Hinta 180.00

 

Itseopiskeluun kurssimateriaali tilattavissa

Jos haluat, niin voit tilata pelkästään kirjallisen kurssimateriaalin ja tutustua siihen itseksesi. Kurssimateriaalikansiossa on kaikki samat asiat, jotka käsitellään itse kurssilla sisältäen myös ruoka-ohjeet. Saat materiaalin halutessasi pelkästään pdf-tiedostona emailiisi tai printattuna kansiona postitse, jolloin siihen lisätään postikulut.

Hinta kansiolle 50.00 + postikulut 10.00

Hinta pdf-tiedostolle 50.00

Hinnat sisältävät alv 24%

Tilaa osoitteesta uusiaskel.info@gmail.com tai soita 050-338 27 55 Minna Ora

Järjestä Uusi-Askel kurssi kotonasi

Jos haluat järjestää omat Uusi-Askel kotikutsut niin ota meihin yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä sopiva päivä ja järjestetään kurssi sinun luonasi. Jokainen kurssilainen saa laajan materiaalikansion runsaine alkaalisine ruoka-ohjeineen. Kansio sisältää myös kaiken sen saman tiedon mitä käsittelemme kurssilla- kotona on sitten helppoa palauttaa mieleen asioita mistä puhuttiin.  Kurssiin kannattaa varata aikaa nelisen tuntia.

Kun tiedän kotikutsuistasi enemmän (montako osallistujaa, missä järjestetään) niin teen sinulle henkilökohtaisen tarjouksen kurssin hinnasta.

Kysy lisää Minna Ora 050-338 27 55 tai meilaa viestiä uusiaskel.info@gmail.com

Kurssi yhdistyksille ja suuremmille organisaatioille

Ota yhteyttä asian tiimoilta, jos yhdistyksesi tai organisaatiosi haluaa järjestää jäsenilleen Uusi Askel-kurssin. Suunnitellaan yhdessä toteutustapa ja teen sinulle tarjouksen kurssin hinnasta. Kurssin kesto 3-4 tuntia. Jokainen kurssilainen saa laajan materiaalikansion runsaine alkaalisine ruoka-ohjeineen. Kansio sisältää myös kaiken sen saman tiedon mitä käsittelemme kurssilla- kotona on sitten helppoa palauttaa mieleen asioita mistä puhuttiin. Vaihtoehtoisesti jos osallistujia paljon, voimme toimittaa materiaalin pdf-tiedostona jokaisen omaan emailiin.