Seuraava Uusi Askel minikurssi 4.4.2018 Salossa klo 17.00

Haluatko oppia valmistamaan herkullisia terveyttäedistäviä alkaalisia ruokia?  
Järjestän Uusi-Askel tiimini kanssa lyhennetyn kurssin, jossa keskitymme ainoastaan alkaaliseen ruokaan, juomaan ja elämäntapaan. Minikurssilla emme käsittele biologisten hoitojen osiota, joka kuuluu peruskurssimme antiin.
Minikurssilla jaamme osallistujille myös laajan materiaalikansion runsaine alkaalisine ruoka-ohjeineen sekä tarjoamme osallistujille pieniä maistiaisia alkaalisista herkuista.
Tämä ei ole laihdutuskuuri, vaan Uusi Askel parempaan elämänlaatuun, immuniteettiin ja muutosten myötä myös paino putoaa!!! Jokainen voi sitten tehdä juuri niitä muutoksia mitä itse haluaa, me jaamme informaation, jolla helppo aloittaa ja tehdä alkaalisuudesta elämäntapa.


Hinta minikurssille on 50.00/henkilö ja kurssin kesto  3-4 tuntia.


Laita ilmoittautumisviestisi osoitteeseen uusiaskel.info@gmail.com tai soita Minna Ora 050-338 27 55
Kurssi pidetään Studio Black Moonin tiloissa Joensuunkatu 12, Salo

Uusi-Askel kurssi yksityisopetuksena

Haluatko käydä läpi kurssimateriaalin kanssani kahdenkesken yksityisesti? Nyt se on mahdollista! Voimme toteuttaa kurssituksen nopeastikin, mikäli tarvetta. Pidän kurssin kotonani Perttelissä, ja tarjoan sinulle myös alkaalisen lounaan ja välipaloja samalla kun opiskelemme. Saat mukaasi myös laajan materiaalikansion runsaine alkaalisine ruoka-ohjeineen. Kurssiin kannattaa varata aikaa nelisen tuntia.

Vaihtoehtoisesti voimme suunnitella myös niin, että ajan asiakkaan luokse, mikäli matkaa ei tule äärettömän paljon. Hintaan lisätään bensakulut.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan mahdollinen yksityisopetuksen ajankohta. Voit myös tiedustella kurssia  sähköpostitse osoitteessa   uusiaskel.info@gmail.com

Hinta 150.00 (sis.Alv 24%)

T.Minna Ora

Itseopiskeluun kurssimateriaali tilattavissa

Jos haluat, niin voit tilata pelkästään kirjallisen kurssimateriaalin ja tutustua siihen itseksesi. Kurssimateriaalikansiossa on kaikki samat asiat, jotka käsitellään itse kurssilla sisältäen myös ruoka-ohjeet. Saat materiaalin halutessasi pelkästään pdf-tiedostona emailiisi tai printattuna kansiona postitse, jolloin siihen lisätään postikulut.

Hinta kansiolle 50.00 + postikulut 10.00

Hinta pdf-tiedostolle 50.00

Hinnat sisältävät alv 24%

Tilaa osoitteesta uusiaskel.info@gmail.com tai soita 050-338 27 55 Minna Ora

Järjestä Uusi-Askel kurssi kotonasi

Jos haluat järjestää omat Uusi-Askel kotikutsut niin ota meihin yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä sopiva päivä ja järjestetään kurssit sinun luonasi.

Hinta 50.00/hlö

Kysy lisää Minna Ora 050-338 27 55 tai meilaa viestiä uusiaskel.info@gmail.com