Aloe vera - Foreverliving Products

Käydessäni biokliniikalla Saksassa 2014, löysin matkallani aloe vera -juoman.

Palattuani kotiin rekisteröidyin ystäväni avustuksella aloe vera -tuotteiden valmistaja Foreverliving Productsin sivuille, ja tutustuin tuotteisiin. 

Opin niistä ja niiden moninaisista käyttötavoista edelleenkin koko ajan uutta - innostun välillä itsekin kehittelemään uusia käyttötapoja.

Ystäväpiirissänikin on tuotteet otettu ilolla vastaan - mikäpä sen mukavampaa kuin kuulla omin korvin, miten tyytyväisiä ja yllättyneitä he ovat olleet, kun ovat ryhtyneet juomaan säännöllisesti aloe veraa.

Juon itse aloeta, koska olen huomannut sen sopivan minulle loistavasti. Aloe vera on ihmellinen kasvi, ei ihmeitä tekevä, mutta yhdessä kokonaisvaltaisen ruokavaliomuutoksen kanssa porskutan nyt elon tietäni 20 kiloa kevyempänä, vilpittömän onnellisena uudesta elämästäni puhtaammassa ja terveemmässä kehossani.

Jos olet kiinnostunut näistä upeista aloe vera -tuotteista, ota yhteyttä minuun tai tilaa MyAloeVera sivujeni kautta. Jos haluat tehdä tästä itsellesi työn, voin auttaa Sinut alkuun. Tutustu sivuihini ja ota rohkeasti yhteyttä!

Omat My Aloevera -sivuni löydät täältä: http://www.myaloevera.fi/minnaora/fi/start/

Minna Ora  050-338 2755

uusiaskel.info@gmail.com