Mielenrauhaa etsimässä

Ihminen on kokonaisuus. Elämän peruskiviin tulisi kuulua mielenhallinta. Jos ihminen voi henkisesti pahoin, heijastuu se aina jossain muodossa myös terveyteen. Positiivisuus, vahva usko siihen, että elämä kantaa - siinä peruspylväät hyvälle ololle.

Kukaan ei kuitenkaan ole koko aikaa vain onnellinen. Mielenhallinta vaatii työtä. Mielikuvaharjoituksia paremmasta, omasta fyysisen kunnon ylläpidosta huolehtimista, luonnosta nauttimista... mikä ikinä itselle hyvää tekeekin.

Mielestäni elämä on matka - joka mutkan takaa löytyy uusi mahdollisuus, jos vain annamme itsellemme oikeuden etsiä.

Itse olen hyötynyt todella paljon mielikuvaharjoituksista, luonut päivittäin päähäni positiivisia kuvia siitä, kuinka olen jo terve - ja uskonut siihen täydestä sydämestäni. Yritän karkoittaa elämästäni negatiiviset ajatukset ja tilanteet (ehei - en siinä tietenkään ole täydellisesti onnistunut!), mutta mikä tärkeintä, olen oppinut antamaan anteeksi, koska se on suurin, voimaannuttavin ja vapauttavin tunne mitä voi olla. Samalla olen oppinut antamaan anteeksi myös itselleni.

Eräs tekniikka stressinhallintaan ja vanhojen negatiivisten muistojen ja traumojen poistamiseen löytyy  Alexander Loydin "Paranemisen Avain" -kirjasta. Suosittelen kirjaa kaikille, jotka haluavat päästää irti menneisyyden kielteisistä kuvista, traumoista ja epäterveistä uskomuksista, joiden kaikkien yhteinen tekijä on stressi. Kyseinen menetelmä on toiminut minulla hyvin.

Toinen tärkeä kirja itselleni on Rhonda Byrnen "Secret" -kirja, joka opetti minulle miten vedät asioita puoleesi ja elämääsi. Sinä olet magneetti ja ajatuksesi luovat elämäsi, joten vaihda suuntaa, jos elät epätoivossa tai sellaista elämää, missä et halua olla. Kirja on helppotajuinen ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille.

Puhu tunteistasi muille, harrasta liikuntaa, itke ja naura sielusi syvyydestä, rakasta kaikkea mitä on ympärilläsi, vaikka se olisi miten pientä tahansa. Muista olla kiitollinen siitä mitä sinulla on! Vaikka elämä tuntuu kaatuvan ympärillä, löytyy monia yllättäviä asioita, joista voi olla kiitollinen. Sinulla on keuhkot joilla saat hengittää raikasta ilmaa, terveet jalat joilla voit lähteä lenkille tai silmät joilla nähdä...

Ala vetää puoleesi lisää kiitollisuuden aiheita - olet magneetti!