Elävä vesi

Paras tapa päästä eroon elimistöni hapoista on huuhdella ne pois runsaalla, elävällä ja hyvällä vedellä.

Tässä selvennyksenä muutama sana vedestä sekä suolan tärkeydestä:

Elektronimikroskoopilla otetut kymmenettuhannet valokuvat todistavat, että vedellä on geometrinen rakenne. Vesi kuitenkin kadottaa rakenteensa kun "tapamme" sen - kiderakenne hajoaa ja joutuu kaoottiseen olotilaan, mikä vaikuttaa ruumiimme toimintoihin erittäin häiritsevästi. Biofysikaalisesti tiedämme lisäksi, että kun vesi virtaa vesijohdoissa useita kilometrejä, ollen samanaikaisesti johdoissa vallitsevan paineen alaisena, veden oma liike tuhoutuu. Samalla veden kiderakenne hajoaa. Jo pelkästään tästä syystä tavallisella vesijohtovedellä ei ole lainkaan biofysikaalista laatua. Tämän lisäksi ongelmaa aiheuttavat vedessä olevat kemialliset saasteet sekä vedenpuhdistamolla veteemme lisätyt puhdistusaineet

Mitä meitä hyödyttää terveellinen ravinto ja kalliit lisäravinteet, jos samanaikaisesti säästämme tärkeimmässä elintarvikkeessamme, vedessä? Vesijohtovesi tekee meistä sairaita! Ei turhaan  puhuta pyhistä lähteistä, jotka satoja - joissain tapauksissa tuhansia vuosia - ovat palauttaneet ihmisille terveyden. Mitä tämä "pyhä vesi" on antanut ihmisille? Se on palauttanut heidän elämänvoimansa, riippumatta siitä, mikä heitä on vaivannut. Tähän pystyy vain terve vesi. 

Elävä vesi antaa meille elämän. 70 % kehomme painosta on vettä. Jos painamme 70 kiloa, on massasta vettä jopa 50 kiloa.

Elävällä vedellä on erityinen ominaisuus - se välittää värähtelytaajuuksia ja aaltopituuksia resonoivan vaikutuksensa kautta.

Jos juomme liian vähän, kehomme solut menettävät riittävän kosteutensa. Tämän johdosta kehomme solut kuolevat. On juotava tarpeeksi, vettä, mutta puhdasta vettä.

Onnekseni itse saan hakea ystäväni lähteestä juomaveteni, jonka otan suoraan hänen kaivostaan, en siis vesijohdon kautta. Samalla eliminoin myös vesijohtoveden happamuuden minulle aiheuttamat ongelmat.

Mutta... meillä kaikilla ei ole läheisyydessä puhdasta metsälähdettä tai tuttavan pihalla lähdekaivoa. Tuolloin astuu nykyaika peliin - valuta juomasi ja ruuanlaitossa käyttämäsi vesi esimerkiksi Biocera-kannun läpi. Kannu suodattaa, alkaloi ja ionisoi hanavetesi, tekee siitä mineraalipitoista ja terveysvaikutteista, antioksidanttista. Tämäkään vesi ei ole elävää, koska se on peräisin vesijohdosta, mutta Biocera pienentää vesimolekyyliryppäiden kokoa, jolloin vesi imeytyy kehoon noin kolme kertaa tehokkaammin kuin suodattamaton vesi.

Biocera-kannun suodatin lisää veteen tärkeitä, alkalisia mineraaleja, kuten kaliumia, magnesiumia, natriumia ja kalsiumia. Suodatinpatruuna puolestaan suodattaa haitallisia metalleja, kuten elohopeaa, lyijyä, arseenia, kromia, kadmiumia, kuparia sekä myös klooria sekä torjunta-aine- ja homemyrkkyjäämiä.

Biocera-vesikannun tilavuus on 1,8 l ja se sopii useimpien jääkaappien oviin, mutta voit toki juoda veden huoneenlämpöisenäkin.

Saatat löytää muitakin toimivia kannuja ja menetlemiä, mutta itse käytän Bioceraa.

Oikeanlainen suola

Luonnollisessa, käsittelemättömässä suolassa on 84 eri alkuainetta. Kaapissamme seisova "pöytäsuola" on valitettavasti vain karsittu versio, joka sisältää ainoastaan natriumia ja kloridia. Sellaisena sitä ei esiinny lainkaan luonnossa. Jos natriumkloridi on suolamme lähtökohta, niin voimme todeta sen sisältävän vain kaksi alkuperäisestä 84 alkuaineesta. Natriumkloridi sitoo aina itseensä tärkeät vastavaikuttajansa pystyäkseen saamaan aikaan kokonaisuuden, koska muussa tapauksessa sen aggressiivinen vaikutus on tuhoava. Kun tuhoamme kokonaisuuden, tuhoamme samalla myös elämän perustan. Inhimillinen organismi tarvitsee ehdottomasti luonnon suolaa. Vasta näiden 84 alkuaineen koosteen sisältävä suola on se, mitä ihmiset ja eläimet ovat luonnollisessa muodossaan nauttineet. Hengissä säilymisen herkkyydellään esi-isämme tunnistivat mikä heille oli ravinnollisesti tärkeää. Jopa eläimetkin nuolevat kivisuolaa varman vaistonsa ohjaamina.

Koska teollistamisen yhteydessä keksittiin suola, alettiin muita 82 alkuainetta pitää jäänteinä. Ilman näitä alkuaineita suola toimi aggressiivisemmin, ja sitä pystyttiin käyttämään teollisuudessa. 93% suolateollisuuden tuotteista menee muun teollisuuden käyttöön. Sitä käytetään transformaationkykynsä takia useissa teollisissa prosesseissa. Meillä ei olisi esimerkiksi mineraaliöljyä, ei muoveja, eikä myöskään pehmennysaineita ilman teollisuussuolaa. Ruokasuolamme on näin ollen jätetuote. Osa suolasta käytetään elintarvikkeiden säilytysaineena ja loput, 0,3 % ajautuu puhtaana natrium-kloridina keittiöihimme. Munuaisemme voivat erotella noin 5-7 gr natriumkloridia päivittäin. Kuitenkin pelkästään elintarvikkeittemme teollistumisen kautta saamme päivittäin 12–20 g tätä myrkkyä itseemme. Vielä jogurtissakin on natriumkloridia säilytysaineena. Toisin sanoen, määrällisesti saamme automaattisesti enemmän natriumkloridia itseemme kuin kehomme ylipäänsä pystyy erittämään.

Siispä, vaikkakin useimmat ihmiset kärsivät suolan puutteesta, heillä on liikaa natriumkloridia. Kehomme yrittää nyt suojautua tätä ylijäämää vastaan kuivettumisen avulle. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaista natriumkloridigrammaa kohti, mitä keho ei pysty poistamaan, tarvitaan 23 g vettä. Toisin sanoen tarvitaan 23 kertainen määrä saavuttamaan neutraalin tilan. Tämän veden ollessa kyseessä, keho ottaa kaikkein arvokkaimman vetemme - solunesteen. Keho uhraa siis solunesteen, jottei natriumkloridi vaikuttaisi kielteisesti siihen. Tässä yhteydessä solut kuolevat. Seuraavaksi syntyy myös tarpeeton nestekudos - joka on täydellinen roskasäiliö kaikille niille jätteille ja myrkyille, jotka olemme nauttineet ravintomme yhteydessä. Ja lopulta keho ei pysty uhraamaan riittävästi solunestettä.

Suosi puhdasta käsittelemätöntä kristallisuolaa, joka sisältää kaikki 84 alkuainetta.

Tämän suolan avulla voimme tasoittaa uudelleen kehon mahdollisesti virheellisen värähtelytaajuusmallin. Voimme palauttaa nestetasapainon. Tämä on kehomme luonnollinen säätelymekanismi. Tämä on se käyttöönpanovoima, joka on puuttunut, jotta elimistömme pystyisi parantamaan itse itsensä.

Kristallisuola ei sisällä jodia, joten se on otettava erikseen!