Suolehdon Luontaishoidot-Marjut Kallio

Kävin syksyllä 2016 Saksassa biologisessa veri-infuusiohoidoissa  puhdistamassa vertani ja kudoksiani sytostaatti- ym.lääkejäämistä.

Matka kokonaisuudessaan kesti 3 viikkoa, ja palattuani sieltä biologisen hoidon asiantuntijaystäväni Hannu Kantola mainitsi, että vielä olisi hyvä käydä kuppauksessa, kun palaamme takaisin Suomeen. Näin myös ääreisverenkierrosta saataisiin tehokkaasti kuonaa ulos kehosta. Kuppaus on vanha kansanparannuskeino. Kuppaus perustuu  käsitykseen neljästä ihmisessä olevasta perusnesteestä: verestä, limasta, mustasta ja keltaisesta sapesta. Nämä nesteet saattavat joutua epätasapainoon, jolloin kehossa ilmenee sairauksia ja vaivoja. Kuppauksessa hoidettavasta poistetaan laskimoverta käyttämällä välineenä kuppaussarvia tai imukuppeja, jotka imeytetään ihoon vetämään verta alipaineen avulla.

 

Löysinkin Salosta ihanan paikan, jossa kävin kupattavana. Suolehdon luontaishoitolan Marjut Kallio teki minulle kuppauksen ja kokemus oli ihana! Olo oli todella kevyt ja rentoutunut hoidon jälkeen ja päätinkin, että jatkossa käyn hänen hoidossa 3 kk välein. Tässä hieman esittelyä Marjutin hoitolasta, jota voin sydämestäni suositella..

 

SUOLEHDON LUONTAISHOITOLA sijaitsee maaseudun rauhassa, idyllisessä ympäristössä, missä voit viettää rentouttavan hetken yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Meillä voit järjestää myös kokokuksia, saunailtoja, synttäreitä tai vaikka polttareita. Hoidot räätälöidään tilanteen ja toiveitten mukaan. Teen mm. jalkahoitoja, hierontaa, kuumakivihoitoja, perinteistä kuppausta ja turvehoitoja. Lue lisää Suolehdon luontaishoitolan sivulta www.suolehto.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Tiedustelut ja ajanvaraukset:

puh. 0400-777 832/Marjut Kallio

 

Tallenna